Flere almene boliger i Dragør?

Boligselskabet Strandparken                                                             10. juli 2018

 

20180629 Strandparken (1) 

Ny bebyggelse på Rødtjørnen, Eventyrhuset og arealet mellem afd. 1 og 4

 

29 almene boliger og nye lokaler til Eventyrhuset

Boligselskabet Strandparken ønsker at bygge på grunden ved Eventyrhuset, Flygtningehjemmet på Rødtjørnen og 4 boliger mellem afdeling 1 (Den gamle Strandpark) og afd. 4 (Den gule Rødtjørn), i alt 29 boliger til imødegåelse af en stærkt voksende venteliste til almene boliger i Dragør.


Forslaget omfatter 11 toværelses-, 16 treværelses- og 2 fireværelsesboliger samt institutionslokaler, der er lidt større end Eventyrhusets nuværende lokaler.

 

Godkendelse og finansiering
Forslaget er principgodkendt af Strandparkens organisationsbestyrelse og af Eventyrhuset. Beboermøder i afd. 1 og 4 har godkendt de fire bolliger mellem de to afdelinger. Du kan se den overordnede plantegning her eller ved at klikke på tegningen øverst på denne side. Det bemærkes, at der kan forekomme ændringer til tegningen.

Eventyrhusets organisation Børneringen har en fond, som er indstillet på at købe lokalerne til daginstituionen. Det forventes, at finansieringen godkendes i september måned.

 

Til politisk behandling
Det indgår i konstitueringsaftalen mellem Socialdemokraterne, Venstre og Dansk Folkeparti, at der skal bygges almene boliger på Rødtjørnen. Det er sigtet, at forslaget skal til politisk behandling i Dragør kommunalbestyrelse i løbet af oktober.

 

Venlig hilsen
Organisationsbestyrelsen i Strandparkens boligselskab og Boligkontoret Danmark Byggeafdeling Øst.

 

 

Se dokument til økonomiudvalget fra d. 4. februar 2017 her.